+4 0742.123.122

Flori24 - florarie online Bucuresti

Despre Noi


O florarie online este aliatul de care ai nevoie pentru a-ti surprinde in mod placut apropiatii sau cunostintele. Florile sunt printre cele mai distinse cadouri care pot fi daruite la ocaziile speciale. Ele semnifica si transmit o multitudine de sentimente: dragoste, dor, prietenie, recunostinta, apreciere, incurajare, pietate sau regret.

 

In cadrul florariei online www.flori24.ro varietatea este cuvantul cheie. Indiferent de preferinte, iti punem la dispozitie atat buchete si aranjamente realizate in stiluri diferite, ce se adapteaza evenimentelor tale, cat si o gama variata de flori.

 

Inca de la infiintarea florariei online, ne-am dorit sa putem oferi cele mai deosebite buchete si aranjamente florale. Prin urmare, am investit si continuam sa investim in camere frigorifice care sa asigure pastrarea florilor in conditii optime, precum si in achizitionarea logisticii necesare pentru livrarea prompta si gratuita a fiecarei comenzi, in Bucuresti si Ilfov.

 

Cu flori24.ro, ai garantia ca buchetele si aranjamentele comandate sunt dintre cele mai proaspete. Aprovizionarea cu flori se face de mai multe ori pe zi, astfel ca darul tau floral rezista mult timp.

 

Florarie online pentru orice ocazie

 

Toate buchetele si aranjamentele florariei online sunt realizate de floristi specializati, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Echipa noastra lucreaza fie in stil clasic, fie apeleaza la noile tendinte din moda in functie de gusturile si dorintele tale.

 

In cele mai multe dintre situatii, modelele disponibile pe floraria online din Bucuresti se pot adapta cu tipurile de flori si culorile favorite. In cazul in care alegi intocmai modelele ce se regasesc pe magazinul online, echipa noastra se straduieste sa creeze o imagine fidela a produsului.

Echipa florariei online flori24.ro sustine si evenimentele importante din viata ta. Pentru doamnele care isi planifica cununia, pregatim buchete de mireasa spectaculoase, care vor adauga un plus de eleganta tinutei tale.

 

Iar pentru evenimentele corporate si petrecerile private, realizam cu migala aranjamente florale care sa completeze tematica si sa incante toti invitatii.

 

Clientii fideli ai florariei noastre online sunt in permanenta rasplatiti. Derulam constant diverse programe de loializare si promotii atractive.

 

Livrarea tuturor comenzilor plasate pe site-ul florariei online se realizeaza rapid, cu personalul si logistica noastra. In acest mod, ne asiguram ca produsele ajung la tine sau la persoanele dragi in cel mai scurt timp si in cea mai buna forma.

 

Este o bucurie pentru noi sa contribuim la surprizele tale florale si sa te avem alaturi.

 

Iti multumim pentru incredere si te invitam sa alegi buchetele si aranjamentele preferate de pe floraria online din Bucuresti flori24.ro!