+4 0742.123.122

Livrare Flori

Servicul de livrare flori este gratuit pentru oricare dintre produse, in Bucuresti si Ilfov, si se realizeaza de catre echipa noastra.

Livrare Flori Bucuresti

Unde livram flori?

Momentan, livram flori in Bucuresti si in zonele limitrofe, la o distanta de maximum 20 de km.

 

Care este programul de livrari flori?

Livrarea florilor se efectueaza de catre curierii nostri, cu masinile flori24.ro, de Luni pana Vineri, in intervalul 10:00 - 19:00, iar Sambata si Duminica, onoram comenzile de flori intre 10:00 - 15:00.

Livrarea florilor in afara programului de lucru mentionat se poate realiza numai dupa confirmarea cu departamentul nostru de relatii cu clientii.

Cand livram florile?

Pentru comenzile plasate dupa ora 17.00, livrarea florilor in Bucuresti si Ilfov se realizeaza a doua zi. Pentru comenzile plasate pana la ora 17:00, comenzile sunt onorate in aceeasi zi.

In cazul in care doresti ca livrarea sa se realizeze la o anumita ora, te rugam sa mentionezi acest lucru in formularul de comanda, la sectiunea Date privind destinatarul.

Se pot plasa si comenzi a caror livrare sa fie peste maximum 30 de zile din momentul efectuarii comenzii.

Cat timp dureaza livrarea florilor?

De regula, livrarea florilor in Bucuresti si Ilfov se realizeaza in maximum 3 ore din momentul in care se confirma plata comenzii. Intervalul orar de livrare poate varia in functie de conditiile de trafic, insa colegii nostri depun eforturi pentru a respecta cerintele tale.

Cum asiguram prospetimea florilor?

Toate buchetele si aranjamentele florale sunt transportate in apa. Pana la momentul livrarii florilor, acestea sunt pastrate in siguranta, in camere frigorifice speciale. Astfel, florile isi mentin forma intacta si prospetimea ca si cand ar fi proaspat culese.

Vor ajunge florile in stare buna?

Garantat. Pentru livrarea florilor in cele mai bune conditii, folosim suporturi si cutii speciale, ce impiedica eventualele deformari, ruperi, striviri etc. ale buchetelor si aranjamentelor.

In felul acesta, vei crea impresie placuta de fiecare data daca apelezi la serviciul nostru de livrare flori in Bucuresti sau in judetul Ilfov.

Se poate personaliza livrarea florilor?

Desigur. La fiecare comanda de flori, beneficiezi si de o felicitare prin intermediul careia poti transmite mesajul dorit.

De asemenea, in cazul in care doresti ca livrarea florilor sa fie anonima, echipa noastra este discreta in acest sens si iti vom respecta decizia.