Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Cala roz in ghiveci

197.40 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Cala roz in ghiveci

Înfrumusețează-ți locuința cu o cală roz în ghiveci. Renumită pentru eleganța și aspectul deosebit, cala se numără printre florile ușor de îngrijit. Pentru a se dezvolta armonios, cala în ghiveci are nevoie de lumină intensă pe tot parcursul perioadei de creștere, de o cantitate moderată de apă și de un fertilizator special ce trebuie adăugat în lunile ianuarie - martie.

De asemenea, o cală roz în ghiveci este și un cadou deosebit pentru o persoană dragă. Indiferent că este vorba despre parteneră, mamă sau o prietenă apropiată, această floare îi va reaminti de gestul tău frumos mult timp de acum înainte. Indiferent de ocazie, aniversarea căsătoriei, zilei onomastice sau a celei de naștere, un asemenea cadou floral aduce bucurie în sufletul oricărei doamne și domnișoare și un zâmbet larg pe chip.

Dacă intenționezi să pregătești o surpriză cu adevărat memorabilă, echipa Flori24 este aici să te ajute. Odată cu achiziționarea calei roz în ghiveci, îți punem la dispoziție și o felicitare prin intermediul căreia îți poți transmite sentimentele de iubire, recunoștință sau apreciere, iar noi vom fi mesagerul tău. În maximum 3 ore de la confirmarea plății, ne ocupăm să livrăm în mod gratuit în București și Ilfov cadoul floral, direct la adresa destinatarului.  

Comandă o cală roz în ghiveci și impresionează-i pe cei dragi într-un mod autentic!


Produsul este alcătuit din:

  • fire de cală roz;

  • ghiveci.


Produse Asemanatoare