Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament funerar cruce din crizantema si trandafiri

500.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament funerar cruce din crizantema si trandafiri

 

Tocmai ati pierdut o fiinta care va era foarte draga si vreti sa ii aduceti un ultim omagiu? Servicii funerare va propun compozitii din flori naturale in forma de cruce, din crizanteme galbene si trandafiri rosii.

Exista mai multe forme in care florile pot sa fie aranjate pentru a se aduce un ultim omagiu persoanelor dragi. Sunt un element esential in simbolica si omagiul pe care vrem sa il aducem celor mai importante fiinte din viata noastra.

Forma simbolica a crucii este cea care evoca crestinismul, mai precis crucea lui Iisus Hristos. Este simbolul credintei e care o putem avea in Dumnezeu si poate sa evoce in acelasi timp si paradisul, pacea si odihna eterna. Aranjamentele funerare cruce crizantema galbena si trandafiri rosii se pun pe sicrie defunctilor pentru a aduce celor dragi ramasi putin reconfort in timpul serviciilor funerare.

Deci cu cele mai frumoase aranjamente funerare cruce crizantema galbena si trandafiri rosii, puteti insoti asa cum trebuie fiintele dragi din viata voastra pe ultimul lor drum. Sunt aranjamente care transmit foarte multe, mai ales cele mai puternice sentimente cu care suntem confruntati atunci cand pierderea este foarte puternica.

Aranjamentele funerare in forma de cruce sunt compozitii care exprima fiecare o emotie, un mesaj special si un simbol al fiintei care din pacate ne-a parasit.


Produse Asemanatoare