Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament floral crizantema si dendrobium

550.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament floral crizantema si dendrobium

 O valoare sigura pentru orice serviciu funerar, aranjamentul funerar cruce crizantema alba si orhidee dendrobium vine cu un plus de valoare religioasa. Cea mai frumoasa compozitie de flori care adauga o nota sacra funerallilor.

 Atunci cand trebuie sa trecem peste perioada dificila a doliului, florile sunt principalul martor al prezentei noastre, al sustinerii noastre si transmit in mod natural sentimentele noastre si emotiile noastre. Mai ales atunci cand sunt aranjate in forma de cruce.

 De asemenea, acest aranjament funerar cruce crizantema alba si orhidee dendrobium, un simbol al gratiei, al elegantei si al iubirii, fiind cel mai apropriat model de compozitie florala pentru a-ti exprima sustinerea si compasiunea. Este un magnific aranjament compus mai ales din crizanteme albe, elegante si rafinate, care exprima de minune sustinerea ta pentru familia persoanei care a trecut in nefiinta. In plus, va aduce locului unde va fi asezata mai multa eleganta si impozanta in acelasi timp.

 Va impune respectul si reculegerea pentru persoana care este condusa pe ultimul drum, insotind –o pe aceasta intr-un ultim omagiu plin de demnitate. O creatie unica pentru a va insoti in cele mai dureroase momente ale vietii foarte eleganta si adaptata oricarui loc de ceremonie.


Produse Asemanatoare