Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara trandafiri si crini

750.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara trandafiri si crini

 Coroana funerara trandafiri rosii si crini albi este o compozitie maiestuoasa si delicata in acelasi timp. Debordeaza cel mai frumos parfum pentru ca tu sa iti exprimi asa cum trebuie cele mai sincere condoleante.

Este in acelasi timp, cea mai luxurianta coroana funerara, cu cei mai magnifci crini albi, incadrati de trandafirii rosii si pusi cel mai bine in valoare de verdeata luxurianta. O colectie de flori vibrante, cea mai magnifica prezentare pentru a aduce cel mai frumos omagiu cu frumusetea sa ravisanta.

O coroana rafinata si senina care va oferi caldura si pace in cele mai dificile perioade ale vietii. Cea mai buna alegere pentru acesta perioada de pierdere si tristete, o alegere speciala pentru o persoana speciala. O minunata prezentare de culori  de frumusete, plina de prospetime. Florile atrag privirea si dau ceremoniei un plus de farmec si  de eleganta.

O magnifica piesa decorativa care va veni cu un plus de eleganta rafinata serviciului funerar. Cea mai frumoasa modalitate, cu alte cuvinte, de a spune La Revedere unei persoane iubite. Dar este in acelasi timp, o modalitate emotionanta de a reconforta si consola familia care a ramas, de a transmite ganduri de pace si de reconfort si pentru ca tristetea si pierderea suferita sa fie mai usor de suportat.

 

Trandafiri rosii 60, crini imperiali 25 cupe

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 120x 65 cm


Produse Asemanatoare