Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Buchet Mireasa/Nasa Trandafiri roz

575.40 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Buchet Mireasa/Nasa Trandafiri roz

Un buchet pentru mireasă sau nașă din trandafiri roz este alegerea ideală pentru evenimentele speciale din viața voastră. Închideți ochii pentru câteva secunde și imaginați-vă în timp ce pășiți în biserică, ținând în mână acest buchet grandios. Sunt clipe memorabile, nu-i așa? Memorabile ne dorim să fie și produsele pe care le punem la dispoziția fiecărui client. De aceea, floriștii noștri cu o vastă experiență în domeniu se ocupă până în cele mai mici detalii de realizarea unui buchet pentru mireasă sau nașă din trandafiri roz, hortensia și liliac. Combinația elegantă de flori și de culori completează superba rochie de mireasă ori spectaculoasa îmbrăcăminte a nașei. 

Datorită camerelor frigorifice de care dispunem, buchetul pentru mireasă/nașă din trandafiri roz este realizat din flori proaspete și depozitat în cele mai bune condiții. Totodată, pentru clienții din București și Ilfov asigurăm transportul buchetelor în mod gratuit.

Iar pentru doamnele și domnișoarele care au o viziune diferită asupra buchetului de mireasă sau a celui de nașă, echipa noastră vă ajută să îl personalizați așa cum doriți.

Adăugați o notă de eleganță ținutei voastre și fiți fermecătoare cu un buchet pentru mireasă  nașă din trandafiri roz.


Buchetul de mireasă sau nașă este alcătuit din: 

  • 5 fire de trandafir roz;

  • 1 fir de hortensia roz;

  • 3 fire de liliac mov;

  • heloborus.


Produse Asemanatoare