Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara rotunda cu anthurium verde

703.50 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara rotunda cu anthurium verde

 Viata are momentele sale fericite, dar si momentele sale nefericite. Florile ne insotesc in aceste momente pentru a celebra evenimentele frumoase, dar si pentru a atenua durerea noastra.

 Acest aranjament funerar rotund anthurium verde si ornitogalum reprezinta o compozitie distinsa pentru comemorare, fiind foarte delicat, foarte armonios si rafinat in acelasi timp datorita anthuriumului. Cea mai solemna alegere care va sti cum sa te insoteasca in momentele de gratitudine si de amintiri ale vietii.

 Osciland intre verdele crud al frunzelor si al florii anthurium si intre albul imaculat al florilor de ornitogalum, iata o compozitie adecvata si de circumstante pentru a-ti exprima empatia pentru pierderea unei fiinte dragi.

 In timpul unui deces, aceste flori, prin intermediul aranjamentului, vor atenua si vor „pansa” o durere care pare de nesuportat sau de netrecut. Un aranjament discret care iti va transmite urarile si sentimentele cu decenta. Pentru a aduce sustinerea si suportul tau moral in aceasta perioada atat de grea, am putea spune ca aranjamentul funerar functioneaza ca si o mangaiere emotionala.

 Este un superb aranjament in nuante pretioase si plin de prospetime. Un perfect gaj de sensibilitate a sentimentelor, empatie si recunoastere sau apreciere eterna.


Produse Asemanatoare