Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara rotunda din crizantema

441.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara rotunda din crizantema

 Iata un aranjament funerar rotund din crizantema alba, foarte dragut, cu cele mai frumoase flori in nuante de alb pur si de verde, culoare sperantei. Un aranjament care invita la calm si la repaus. Verdele este simbolul naturii si albul cel al puritatii.

 Florile elegante si pure creeaza deci un aranjament simbolic pentru a sublinia memoria unei fiinte dragi. Vei reusi astfel sa transmiti cele mai frumoase urari de simpatie, de iubire sau de afectiune, prin intermediul fiecarei flori. Crizantemele albe sun magnific etalate pentru a forma cel mai elegant aranjament funerar subliniat de verdeata vibranta si luxurianta.

 Am putea spune ca acest magnific omagiu este un superb simbol al vietii eterne si al unei dulci seninatati. Este un aranjament funerar plin de gratie si de frumusete care onoreaza viata persoanei care a trecut in nefiinta.

 Cu ajutorul acestui aranjament funerar vei aduce un plus de gratie, de lumina si de impetuozitate serviciilor funerare, un adevarat omagiu emotionant pentru o persoana cu adevarat speciala. Va aduce forta si intelepciunea de a sti ca zilele ce vor veni vor fi mai senine si mai bune. Un aranjament luminos, dar linistitor. Cea mai buna alegere, fara doar si poate!


Produse Asemanatoare