Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranajament floral funerar cu trandafiri rosii si crizantema portocalie

540.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Aranajament floral funerar cu trandafiri rosii si crizantema portocalie

 Alege un aranjament funerar capac sicriu trandafiri rosii si crizanteme portocalii pentru a reusi sa exprimi asa cum trebuie atasamentul tau pentru persoana defuncta si cele mai sincere condoleante. Cea mai frumoasa compozitie cu flori in nuante de rosu si de portocaliu pe un pat de verdeata care sta drept marturie pentru iubirea, afectiunea si prietenia ta pentru persoana care a trecut in nefiinta.

 Este un aranjament ideal pentru o persoana care a fost vesela si plina de viata. Pentru a nu uita ca dupa ploaie vine mereu soare. Si ca doar timpul si natura vor reusi sa umple acest gol care azi pare atat de greu de depasit.

 Predominanta trandafirilor este cea care va evoca foarte bine afectiunea si aprecierea ta. De asemenea, reprezinta cel mai bun act de compasiune si de simpatie puternica pentru a-ti arata sustinerea pentru cei ramasi. Florile folosite au demnitatea si nobletea de a reprezenta cele mai bune ganduri pentru persoanele disparute. Sunt cel mai bun si mai adaptat suport pentru a sta drept marturie pentru prietenia si compasiunea ta. Cel mai calduros mesaj deci de reconfort si de cele mai bune ganduri. Un simbol puternic de sustinere pentru cei care sufera, deci.


Produse Asemanatoare