Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din trandafiri rosii

500.00 LEI

Verifica Livrarea

Descriere Coroana funerara din trandafiri rosii

 Frumusete, bucuria de a trai, veselie, bunatate si generozitate… acestea sunt imaginile pe care le vom pastra pentru vesnicie despre persoanele care ne-au parasit. Iar coroana funerara trandafiri rosii inseamna ca iti exprimi recunostinta pentru toate aceste calitati.

 Coroana funerara trandafri rosii reprezinta o compozitie maiestuoasa sta drept marturie ca momentele frumoase petrecute vor ramane. Este un fel de „foc de artificii” pentru a onora memoria persoanei care nu mai este printre noi. Trandafirii rosii delicati sunt si un simbol al atasamentului, ideali deci pentru a aduce un omagiu unei iubiri sau unei prieteni eterne.

 Alege deci si tu coroana funerara trandafiri rosii pentru o energie comunicativa, culoare, lumina si pentru a exprima gratitudinea si iubirea pentru viata. Pentru o odihna vesnica si linistita. Compozitia colorata este de asemenea cea mai buna alegere pentru a exprima gratitudinea, compasiune si iubirea pentru viata care nu se va stinge niciodata.

 La fel ca si gradina Edenului, aceasta compozitie este o adevarata oaza de pace, o oda adusa vietii, o alegere unica pentru o persoana unica. Pentru cei care vor fi mereu in gandurile si in rugaciunile noastre si pentru cei care avem profunde sentimente de admiratie si de respect.


Produse Asemanatoare