Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din trandafiri rosii

619.50 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara din trandafiri rosii

 Frumusete, bucuria de a trai, veselie, bunatate si generozitate… acestea sunt imaginile pe care le vom pastra pentru vesnicie despre persoanele care ne-au parasit. Iar coroana funerara trandafiri rosii inseamna ca iti exprimi recunostinta pentru toate aceste calitati.

 Coroana funerara trandafri rosii reprezinta o compozitie maiestuoasa sta drept marturie ca momentele frumoase petrecute vor ramane. Este un fel de „foc de artificii” pentru a onora memoria persoanei care nu mai este printre noi. Trandafirii rosii delicati sunt si un simbol al atasamentului, ideali deci pentru a aduce un omagiu unei iubiri sau unei prieteni eterne.

 Alege deci si tu coroana funerara trandafiri rosii pentru o energie comunicativa, culoare, lumina si pentru a exprima gratitudinea si iubirea pentru viata. Pentru o odihna vesnica si linistita. Compozitia colorata este de asemenea cea mai buna alegere pentru a exprima gratitudinea, compasiune si iubirea pentru viata care nu se va stinge niciodata.

 La fel ca si gradina Edenului, aceasta compozitie este o adevarata oaza de pace, o oda adusa vietii, o alegere unica pentru o persoana unica. Pentru cei care vor fi mereu in gandurile si in rugaciunile noastre si pentru cei care avem profunde sentimente de admiratie si de respect.

Trandafiri rosii 60 buc

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni: 110x40 cm


Produse Asemanatoare