Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara crizantema alba si garoafe rosii

290.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara crizantema alba si garoafe rosii

 O coroana funerara unde bogatele garoafe in nuante de rosu si imaculatele crizanteme albe atrag privrea si care, alaturi de verdeata luxurianta, creeaza cea mai rafinata si mai eleganta compozitie care inspra reconfort si pace persoanelor indoliate.

 Cea mai speciala expresie deci a iubirii si a pacii creand un superb omagiu pentru serviciile funerare. Dar si o superba modalitate de a evoca credinta persoanei care a trecut in nefiinta, dar si un dulce suvenir al iubirii si vetii sale.

 Verdeata este cea care sublimeaza totul, dar si felul in care sunt amplasate garoafele rosii si crizantema alba. Cel mai elegant si mai sofisticat mod de a aduce un ultim omagiu celei mai iubite persoane din viata ta, o modalitate remarcabila de a oferi un plus de reconfort in aceasta perioada de durere si de tristete.

 Este deci cel mai frumos mesaj de condoleante, demn si de o sensbila amabilitate care iti va epxrima sincer si calduros sentimentele. Este o coroana funerara de o marime generoasa, pentru a da o nota de consolare senina serviciului funerar.

 Cu alte cuvinte, o alegere eleganta, dramatica, discreta si sofisticata. Pentru a se omagia cea mai speciala persoana cu putinta. Va consola cel mai bine familia si prietenii care au ramas in urma.

 

Garoafe rosii 40, crizanteme albe 20

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 110x 65 cm


Produse Asemanatoare