Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara crizantema alba si trandafiri

440.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara crizantema alba si trandafiri

O coroana atat eleganta, cat si impozanta, coroana funerara crizantema alba si 20 trandafiri rosii in mijloc, cu crizantemele albe delicate puse cel mai bine in valoare de trandafiri rosii ii va linisti pe cei dragi care au ramas si ii va ajuta sa isi aduca aminte de cele mai tandre suveniruri, care vor ramane pentru vesnicie in inimile lor.

Este cea mai eleganta expresie a simpatiei, a afectiunii si aprecierii, punand cel mai bine in valoare crizantemele albe si trandafrii rosii pe un pat de verdeata. Am putea spune ca este cel mai emotionant si mai elegant aranjament, impresionant in acelasi timp. Va veni cu un plus de frumusete si de seninatate atunci cand ne luam La revedere de la cei dragi. Cea mai buna modalitate de a-ti aminti de o persoana cu adevarat speciala.

Conceputa special pentru serviciile funerare, aceasta coroana funerara cu un minunat amestec de trandafiri rosii si de crizanteme este cea mai frumoasa demonstratie de bunavointa si de simpatie. Este o compozitie plina de culoare, de speranta, de optimism, de forta si de libertate.

Alge deci aceasta coroana funerara pentru a reconforta putin persoanele ramase in aceasta perioada grea a doliului.

Crizanteme albe 40, trandafiri rosii 20

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni: 110x65cm


Produse Asemanatoare