Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament floral funerar din trandafiri,minirosa si orhidee

590.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Aranjament floral funerar din trandafiri,minirosa si orhidee

 Iata un aranjament funerar capac sicriu trandafiri rosii si orhidee alba care te va ajuta sa aduci un ultim omagiu celor mai drag persoane din viata ta. Este simplu, dar rafinat, in cele mai frumoase nuante…. o frumusete florala pentru cele mai sincere condoleante.

 Un aranjament care spune cel mai bine- Adio si multumesc pentru tot, cu ajutorul magnificilor trandafiri rosii si al delicatelor orhidei albe, puse cel mai bine in valoare de detaliile verzi. Sta deci drept marturie pentru recunostinta eterna.

 Forma sa eleganta, florile sale in cele mai frumoase nuante si stilul sau simplu si natural fac din aceasta compozitie cea mai frumoasa si mai buna alegere.

 Este deci cel mai superb aranjament pe care il poti alege, unde stralucirea trandafirilor va amplifica omagiul adus persoanei care a trecut in nefiinta. Amestecul de nuante sta drept marturie cu forta pentru afectiunea ta. Si ne va aminti de cea care a fost o persoana puternica, dinamica si ravisanta. De asemenea, te va ajuta foarte bine sa iti exprimi compasiunea pentru cei care au ramas.

 O atentie foarte bine aleasa atat pentru cel care este condus pe ultimul drum, cat si pentru cei indoliati, care au ramas.


Produse Asemanatoare