Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament floral funerar din trandafiri,crini si lisianthus

620.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Aranjament floral funerar din trandafiri,crini si lisianthus

 Iata un aranjament funerar capac sicriu trandafir rosii lisianthus alb si crin imperial, o compozitie cu flori dominante in nuante de pastel si nuante vesele, care aduce un omagiu persoanei care a trecut in nefiinta si cu ajutorul caruia iti vei aduce sustinerea pentru cei care au ramas.

 Este un aranjament foarte expresiv cu calitati precum tandretea si blandetea si cu un parfum foarte suav si imbatator. De asemenea, este un aranjament destul de mare, in stil contemporan care nu are cum sa treaca neobservat prin prezenta sa.

 Si oare ce poate fi mai frumos decat sa iti exprimi aprecierea, respectul, prietenia sau iubirea prin intermediul rosului puternic al trandafirilor care se potriveste cel mai bine cu albul profund al lisianthusului si al crinului imperial? Culori care se potrivesc atat de bine unele cu altele si care se armonizeaza de minune. In plus, sunt cel mai bine puse in evidenta de nuanta de verde.

 Un aranjament luminos si plin de veselie care ca veni cu un plus de culoare si de speranta intr- o zi in care emotiile sunt dominante si foarte puternice. Parca spune- ne vom vedea in ceruri, acolo unde totul este mai calm, mai senin si mai celest.


Produse Asemanatoare