Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara crizantema si trandafiri

440.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara crizantema si trandafiri

 Aceasta coroana funerara crizantema alba si 20 tandafiri rosii reprezinta cea mai gratioasa modalitate de a onora si a aduce un ultim omagiu persoanei care a trecut in nefiinta.

 Trandafiri rosii, in numar de 20 sunt cei care vor atrage atentia, in timp ce crizantemele albe completeaza totul cu delicatete pe un pat de verdeata. In acelasi timp, acest aranjament funerar reprezinta modalitatea ideala de a exprima impactul pe care l-a avut asupra ta pierderea persoanei care a trecut in nefiinta. O uimitoare prezentare de flori in cele mai frumoase nuante care va aduce confort si pace celor care trec prin aceasta perioada grea de doliu.

 O modalitate remarcabila de a-ti lua Adio de la cele mai iubite si mai apreciate persoane din viata ta. Un adevarat simbol al vietii eterne si al unei dulci seninatati. Este o expresie stralucitoare de pace, de calm si de seninatate, cu o verdeata luxoasa, cu crizanteme imaculate si trandafirii in nuante de rosu puternic pentru a reconforta inimile greu incercate in timpul ceremoniei.

 Verde linistitor, alb simbol al lumini, rosu, simbol al iubirii, acest aranajament funerar are exact lucrurile de care ai nevoie pentru cele mai sincere condoleante.


Produse Asemanatoare