Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara garoafe rosii si baza de crizantema

290.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara garoafe rosii si baza de crizantema

 Atunci cand vine vorba despre a onora si de aduce un ultim omagiu unei persoane care a lasat cele mai frumoase amintiri ale unei vieti traite asa cum trebuie, aceasta coroana funerara garoafe rosii si crizantema alba baza o face cu cea mai mare elocventa. Asta e sigur.

 Este cel mai frumos simbol al iubirii, al apartenentei si al aprecierii durabile, fie pentru persoana decedata, fie pentru cei pe care i-a lasat neconsolati in urma. Dar si cea mai admirabila modalitate de a -ti exprima sinceritatea sentimentelor. Dar si o minunata modalitate de a evoca seninatatea sentimentelor in timpul servciilor funerare.

 O adevarata explozie de culori si de lumina pentru a onora o viata plina de iubire, de reusite si de bucurii. O magnfica reprezentare a unei vieti implinite.

 Dar in acelasi timp, este cea mai blanda expresie a celor mai sincere condoleante care va aduce un plus de reconfort si de speranta la momentul ultimului Adio.

 O superba piesa decorativa care va aduce o nota florala minunata serviciului funerar. Este coroana perfecta pentru a conduce persoana  defuncta pe ultimul drum si pentru a-i onora asa cum trebuie viata. O compozitie respectuoasa care atrage atentia si care inspira pace si liniste.

 

Garoafe rosii 40, crizanteme albe 20

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 110x 65 cm


Produse Asemanatoare