Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament floral funerar din trandafiri si orhidee verde

570.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament floral funerar din trandafiri si orhidee verde

 Abundenta, bogatie si armonie… iata care sunt calitatile acestui aranjament funerar capac sicriu trandafiri albi si trandafiri rosii. Demnitate, respect, intelepciune- iata care sunt emotiile pe care le poate degaja acest aranjament.

 Alege deci acest aranjament funerar capac sicriu trandafiri albi trandafiri rosii, cu un stil contemporan si sobru in acelasi timp. Pe un pat minunat de verdeata sunt aranjate foarte frumos flori precum trandafirii albi si trandafirii rosii.

 Florlile albe sunt foarte apreciate pentru puritatea si prospetimea pe care o degaja. Iar cele rosii pentru iubirea eterna pe care o transmit. Pentru a aduce un ultim omagiu minunat persoanei care te-a impresionat cu vointa si forta sa de a actiona, persoanei care te-a inspirat si care a fost un model pentru toti. Iar acum generozitatea ei este rasplatita prin intermediul celui mai frumos aranjament.

 De asemenea poate sa fie un aranjament prin care poti sa iti exprimi iubirea eterna, prin care sa spui ca nu vei uita niciodata persoana care a trecut in nefiinta. Trandafirii alb sunt pentru iubire si trandafirii albi sunt pentru respect si pentru recunostinta eterna. Este un aranjament dinamic si plin de culoare si veselie care nu are cum sa lase pe nimeni indiferent.


Produse Asemanatoare