Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament funerar capac sicriu

670.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament funerar capac sicriu

Aranjament funerar pentru capacul de sicriu din flori albe

 Alegand un aranajament funerar capac flori albe vei reusi sa comemorezi sau sa omagiezi intr-un mod sobru si modern memoria celor apropiati.

 Se va potrivi deci de minune atunci cand vreti sa trimiteti un mesaj de simpatie, de buna-vointa unui prieten sau unui membru apropiat al familie.

 De ce este cea mai buna alegere? Pentru ca, inca din Antichitate, florile albe insotesc cele mai importante etape ale vietii noastre, printre care si doliul. Un omagiu traditional se prezinta deci aici sub forma unui aranjament funerar pentru capac compus din crini si trandafiri.

 Si pentru ca doliul este o ceremonie care suscita emotia si aduce un ultim omagiu vietii, acest eveniment se va celebra foarte frumos prin intermediul acestei creatii contemporane cu o predominanta de alb si de verde.

 Omagiul adus persoanei defuncte se va exprima prin intermediul florilor albe cu mult respect si cu multa sinceritate.

 Aveti nevoie deci doar de simplitatea si de distinctia acestui aranjament foarte elegant din cele mai frumoase flori nobile pentru a va exprima cele mai frumoase si mai sincere sentimente. Omagiul va fi astfel pur si demn si frumusetea aranjamentului funerar va fi apreciata pentru valoarea sa simbolica. Funeraliile si ceremoniile vor fi bazate doar pe emotii si pe respect.


Produse Asemanatoare