Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament funerar crizantema alba

350.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament funerar crizantema alba

Aranjament funerar capac sicriu crizantema alba

 

Alegerea compozitiei unui aranjament funerar nu este un lucru foarte usor, mai ales pentru persoanele mai apropiate. Daca simti ca esti cuprins de emotii si vrei sa onorezi persoana care a disparut si sa ii aduci un ultim omagiu, crizantemele sunt flori pline de simboluri.

Crizantema este o floare care simbolizeaza iubirea, nostalgia si respectul etern. Momentele de fericire si amintirile frumoase vor fi retraite astfel prin intermediul celui mai frumos aranjament funerar creat cu ajutorul lor.

Acest aranjament funerar capac sicriu crizantema alba este cel care joaca un rol foarte important in cadrul serviciului funerar datorita frumusetii sale si aptitudini sale de a consola. Crizantemele din acest buchet funerar sunt cel mai bine puse in valoare de verdele frunzelor.

Florile funerare in nuante de alb vor contribui la crearea unei atmosfere de perfecta seninatate. Florile albe sunt cele care simbolizeaza inocenta si puritatea iubirii si creeaza un omagiu clasic si elegant in simplitatea sa.

Cea mai rafinata, cea mai superba si mai linistitoare compozitie deci pentru a marturisi toata afectiunea ta. Cea mai buna alegere pentru a aduce un ultim omagiu celor mai importante persoane din viata ta.

Continut marimi: 

Normala - minim 16 fire de crizantema albe, verdeata, burete mineral, suport special cu adeziv

Mai mare - minim 22 de crizanteme albe, verdeata, burete mineral, suport special cu adeziv

Premium - minim 30 fire de crizanteme albe, verdeata, burete mineral, suport special cu adeziv


Produse Asemanatoare