Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament funerar inima cu orhidee

1155.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Aranjament funerar inima cu orhidee

 Atunci cand vrei sa iti exprimi pe deplin iubirea fata de persoana care a trecut in nefiinta si sa ii aduci un ultim omagiu, un aranjament funerar inima orhidee reprezinta cea mai buna alegere.

 Este cea care sta drept marturie pentru forta emotiilor si a sentimentelor in fata pierderii unei fiinte dragi. Inima are o simbolistica puternica in cadrul serviciilor funerare deci ar fi pacat sa nu o alegi.

 Inima de flori este o versiune mai moderna a coroanei funerare. Este cea care poate transmite un atasament nelimitat, fie ca vorbim despre iubre, fie ca vorbim despre prietenie.

 Am putea spune ca este cea mai buna alegere pentru o iubire fara sfarsit. O creatie foarte eleganta pe baza de orhidei in nuante de alb si de mov pe un pat de verdeata. Exact de ce ai nevoie pentru a exprima o iubire pura si sincera.

 Este foarte frumos deci sa iti exprimi iubirea eterna prin intermediu florilor! Un somptuos amestec de orhidei, flori foarte elegante si nobile, in tonuri foarte tandre, cel mai somptuos mod de a-ti exprima atasamentul, afectiunea si aprecierea. Lasa deci inima sa vorbeasca despre o paleta infinita de sentimente prin intermediul unui aranjament funerar in forma de inima.


Produse Asemanatoare