Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament floral funerar trandafiri si orhidee alba

598.50 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament floral funerar trandafiri si orhidee alba

 Pentru a va transmite afectiunea sau respectul si pentru a aduce un ultim omagiu unei persoane dragi sau apropiate, alege un aranjament funerar capac sicriu trandafiri albi si orhidee alba.

 Un aranjament funerar cu trandafiri alb si orhidee alba reprezinta cea mai maiestuoasa compozitie, pusa in valoare cel mai bine de nuanta de verde. Este un aranjament clasic si pur, cu flori sobre si elegante, ideale pentru a exprima cele mai sincere condoleante.

 Culoarea alba a acestui aranjament va exprima consolarea, o culoare neutra pentru a-ti exprima sustinerea si aprecierea. Iubirea pe care o purtam cuiva, legatura care ne-a unit cu persoana defuncta, suferinta prin care trebuie sa trecem, oferirea de reconfort, pentru a marca speranta sau lipsa sau pentru a marca personalitatea celui sau celei care a trecut in nefiinta. … aranjamentul funerar capac sicriu in nuante de alb este chiar cea mai buna alegere pe care o poti face.

 Este o alegere minunata care va aminti celor apropiati de o personalitate dinamica si generoasa. Este deci alegerea perfecta pentru a-ti exprima compasiunea. In timpul unei ceremonii funerare, florile sunt cel mai adesea, sinonime cu liniste, calm, reculegere si sustinere. Iar acest aranjament funerar raspunde de minune tuturor acestor lucruri.

Continut:

- 10 tranafiri albi

- 2 orhidee cymbidium

- verdeata

- Burete mineral

- Suport special cu adeziv


Produse Asemanatoare