Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament funerar trandafiri albi

450.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament funerar trandafiri albi

Aranjament floral funerar pentru capacul de sicriu trandafiri albi

 

 Atunci cand vrei sa insotesti persoana iubita pe ultimul drum, alege un aranjament funerar capac sicriu trandafiri albi. Un omagiu floral, plin de puritate, cu ajutorul carua vei transmite sentimente de respect si de tandrete.

 Deci daca vrei sa iti aduci si tu un ultim omagiu, alege un aranjament pe baza de trandafiri albi, care vor sta drept marturie pentru prezenta ta, sustinerea ta, reusind sa transmita in mod natural sentimentele si emotiile.

 Florile ne pot insoti astfel si in momentele mai frumoase ale vietii, cat si in cele mai dificile. Trandafirii albi, pot simboliza astfel atat iubirea sau puritatea, cat si lumina sau renasterea.

 Dar aranjamentul funerar capac sicriu trandafiri albi poate semnifica si inocenta sau umilinta in fata vietii. Sau un mesaj pentru ca defunctul sa se odihneasca in pace. Puritatea si eleganta acestui aranjament te vor ajuta sa transmiti un mesaj de afectiune si de simpatie.

 Vei reusi astfel sa transmiti cele mai sincere condoleante si florile alba sunt cea mai buna modalitate de a-ti lua delicat si elegant la revedere de la defunct si de a sustine in acelasi timp familia sa. Florile albe sunt cele mai frumoase, mai ales atunci cand vrem sa ne exprimam emotiile.

Continut marimi :

Normala - 30 trandafiri albi, verdeata, burete mineral, suport special cu adeziv

Mai mare - 48 trandafiri albi, verdeata, burete mineral, suport special cu adeziv

Premium - 60 trandafiri albi, verdeata, burete mineral, suport special cu adeziv


Produse Asemanatoare