Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Aranjament floral funerar cu flori de toamna

546.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Stoc Epuizat

Descriere Aranjament floral funerar cu flori de toamna

Aranjament floral funerar pentru capacul de sicriu cu flori de toamna

 De acum inainte, si florile in culori mai puternice sau mai vesele sunt potrivite. Astfel ca un aranjament funerar capac sicriu flori portocaliu poate sa fie ales de familia defunctului in functie de personalitatea sa.

 Veti putea transmite deci cele mai sincere sentimente prin intermediul unui aranjament funerar somptuos, cu flori portocalii, o splendida compozitie. Este un amestec indraznet cu flori foarte frumoase, potrivit acestei ocazii.

 Nuantele frumoase de portocaliu ale acestui aranjament funerar sunt cele care vor ilustra de minune jovialitea sa, iubirea pe care a avut-o pentru viata si energia sa. Sunt deci cea mai buna alegere atunci cand vrei sa iti transmiti compasiunea si dorinta de reconfort.

 Cu ajutorul acestui aranjament funerar capac sicriu flori portocaliu, ultimul omagiu adus defunctului va fi unul plin de respect si de sinceritate. Florile sale in nuante de portocaliu sunt de o eleganta delicata si sobra, chiar daca reprezinta o splendida creatie in nuante destul de vii si de vesele. Cu siguranta ca va aduce sustinere si simpatie familiei in memoria unei persoane dinamice pe care toata lumea a iubit-o.

 O creatie luminoasa incantatoare si minunata care va insoti defunctul in ultima sa calatorie.


Produse Asemanatoare