Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din crizantema

409.50 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara din crizantema

 Atunci cand vrei sa onorezi cu demnitate memoria unei fiinte foarte dragi si apropiate, nimic nu se compara cu o coroana funerara crizantema alba. Inca din Antichitate, florile albe insotesc cele mai importante etape ale vietii, printre care si doliul. Un omagiu traditional care se prezinta aici sub forma unei coroane funerare impozante.

 Dupa un deces, fiecare doreste sa aduca un ultim omagiu, foarte frumos si respectuos, persoanei care a decedat. Exista numeroase articole funerare la care se poate apela, dar, coroana funerara reprezinta cel mai frumos omagiu inflorit. Este compozitia ideala pentru a celebra memoria persoanei defuncte, in cele mai dificile momente pentru cei dragi.

 Foarte prezente in cadrul serviciilor funerare, crizantemele albe sunt cele care transmit sentimente de tristete si de regret. Omagiul adus astfel persoanei defuncte se va face cu mula sinceritate si respect. Omagiul va fi deci unul ceremonial si respectuos, cu ajutorul celei mai impozante creatii.

 Coroana funerara este cea care insoteste cele mai emotionante ceremonii si sta drept un ultim omagiu adus persoanei defuncte. Un moment foarte emotionant deoarece prin intermediul florilor, iti poti arata sustinerea pentru membri familiei si a celor apropiati.

 Chiar daca este efemera, aceasta coroana funerara crizantema alba se vrea a fi si un sentiment etern.

 

Crizanteme 60 buc

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni: 110x65 cm


Produse Asemanatoare