Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara garoafe si crizantema alba

300.00 LEI

Verifica Livrarea

Descriere Coroana funerara garoafe si crizantema alba

Aceasta coroana funerara garoafe si crizantema alba mare este cea care va evoca intr-o maniera minunata intreaga seninatate a iubirii in tmpul serviciilor funerare.

 Am putea spune despre acest aranjament ca este o veritabila explozie de lumina s culoare pentru a omagia asa cum trebuie o viata traita la maximum. Debordeaza deci de magnifice culori si de caldura pentru ca tu sa pot sa trimiti cele mai sincere condoleante la pierderea unei fiinte dragi. Reprezinta deci cel mai frumos omagiu care ofera atat caldura, cat si speranta.

 Va fi o adevarata raza de soare pentru a aduce un ultim omagiu persoane defuncte si pentru a aduce un plus de reconfort persoanelor apropiate.

 Adu deci un omagiu iubirii pe care nici moartea nu o va putea atenua. Este cea mai creativa si mai elocventa declaratie a iubirii eterne care se exprima prin intermediul celor mai frumoase flori. Un omagiu personal plin de iubire pentru memoria unei persoane care a fost atat de mult iubita.

 Cea mai buna alegere deci atunci cand sentimentele de tristete si de pierdere te fac sa iti exprimi condoleantele cu grandoare. O compozitie extraordinara bazata pe garoafe si crizantema alba mare, o alegere ideala si de neuitat.

 

Garoafe rosii 60, crizanteme albe 20

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 120x 70 cm


Produse Asemanatoare