Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara rotunda cu gerbera si crizantema

570.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara rotunda cu gerbera si crizantema

 Iata un aranjament funerar rotund crizantema trandafiri si gerbera, cel mai frumos omagiu care va aduce un plus de frumusete si de culoare in momentele in care gandurile negre si tristetea sunt dominante.

 Este o compozitie tandra si delicata care va sti sa iti transmita de minune empatia si sentimentele cele mai pure. O profunzime de cele mai stralucitoare pentru aceasta superba compozitie. O abundenta de cele mai frumoase, mai nobile si mai delicate flori care ca insoti cu demnitate persoana care a trecut in nefiinta pe ultimul drum.

 Florile in nuante profunde ale acestui aranjament vor exprima de asemenea profunzimea pierderii tale. Pune cel mai bine in valoare frumusetea si simplitatea florilor in nuante de galben si de portocaliu, o compozitie traditionala pe placul tuturor, cu siguranta. Un aranjament care inspira pace si liniste, dar si putin optimism datorita nuantei de portocaliu. Cea mai frumoasa maniera deci de a ne aminti de persoana iubita.

 Trandafirii sunt cei care simbolizeaza puritatea, balndetea si tandretea. Deci un aranjament care reflecta foarte bine aceasta simbolica. Dar si luminos pentru a onora sa cum trebuie persoana care a trecut in nefiinta. O maniera extraordinara de a aduce un ultim omagiu celor mai apropiati.


Produse Asemanatoare