Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara crizantema si anthurium

440.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara crizantema si anthurium

 La fel de calma sau de linistita ca si o noapte instelata, aceasta coroana funerara crizantema alba si anthurium verde este de un alb pur, un alb pus cel mai bine in valoare de nuante de verde.

 Este cel mai frumos si mai luminos aranjament pentru a onora memoria unei fiinte dragi. Flori in nuante de verde, culoarea sperantei, dar si in nuante de alb pentru a exprima puritatea sentimentelor.

 Aceasta coroana funerara cu flori in nuante de alb si de verde care sunt dispuse foarte estetic reprezinta un mod foarte bun de a-ti exprima iubirea, aprecierea, buna vointa sau gratitudinea. Un Adio foarte personal pentru o persoana care v-a marcat profund.

 Florile luminoase albe si delicatul anthurium in nuante de verde reprezinta o maniera simpla si eleganta de a oferi pace, seninatate si liniste persoanelor care sunt indoliate in aceasta perioada si de a aduce un ultim omagiu persoanei defuncte cu gratie si afectiune.

 Afectiunea si compasiunea ta vor fi cu siguranta apreciate de toti ce care vor vedea aceasta coroana funerara. Flori albe care sunt in cel mai frumos contrast cu florile verzi pentru a exprima in mod perfect cele mai sincere condoleante.


Produse Asemanatoare