Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara rotunda cu anthurium

720.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara rotunda cu anthurium

 Iata un elegant aranjament funerar rotund anthurium mixt lisianthus alb si trandafiri, alegerea perfecta pentru a aduce un ultim omagiu persoanei care a trecut in nefiinta.

 Pentru a-ti exprima simpatia sau atasamentul pentru un coleg, pentru un prieten sau pentru o persoana draga, alege deci aceasta somptuoasa coroana de flori in care trandafirii si lisianthusul alb sunt cel mai bine pusi in valoare de elegantul anthurium in nuante de rosu puternic.

 Este o compozitie florala foarte speciala, care te ajuta sa iti exprimi asa cum trebuie sentimentele si sa faci ca trista ceremonie funerara sa fie mai usor de suportat, aducand putina culoare si frumusete in aceste teribile momente.

 Te va ajuta de asemenea sa iti exprimi mai usor regretele si aprecierea pentru persoana care trece in nefiinta. Este deci cel mai potrivit aranjament funerar si de circumstanta pentru a –ti exprima empatia pentru pierderea unei fiinte dragi si apropiate. Cel mai frumos si mai savant amestec de flori nobile, elegante si rafinate, care iradiaza lumina spirituala. Are cele mai frumoase nuante care reprezinta alegerea perfecta pentru a simboliza sau exprima tandretea si puritatea sentimentelor. Cu o predominata de anthurium, va sta drept dovada de minune pentru afectiunea ce i-ai purtat, i-o porti si i-o veri purta persoanei care a trecut in nefiinta. 


Produse Asemanatoare