Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara rotunda cu anthurium mix

690.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara rotunda cu anthurium mix

Transforma locul ceremoniei in veritabil paradis floral, cu ajutorul acestui aranjament funerar rotund anthurium trandafiri si lisianthus, cu o predominanta de rosu, culoarea iubirii, dar si de alb, culoarea puritatii si a sentimentelor sincere. Este o compozitie destul de colorata care va transmite un mesaj de caldura si de reconfort.

 O compoztie plina de prospetime, eleganta si rafinata, care va sti ca nimeni alta sa exprime compasiunea si respectul. Se potriveste de minune pentru a exprima o intreaga paleta de sentimente cu eleganta gratie florilor.

 Foarte tandru si foarte delicat, acest aranjament funerar rotund va sti cum sa exprime cele mai pure si mai sincere sentimente si condoleante. O frumoasa compozitie care iti va exprima de asemenea si tandretea prin abundenta sa de flori de anthurium foarte frumoase.

 Stim foarte bine ca pierderea unei fiinte dragi este un lucru foarte greu. De aceea iti propunem un aranjament funerar rotund, cea mai buna alegere, cu siguranta.

 Discretia marimii sale si a formei sale, combinata cu cele mai colorate si mai rafinate flori au drept rezultat un omagiu si un suvenir delicat de impartasit in timpul serviciilor funerare pentru a mai alina putin durerea celor ramasi.


Produse Asemanatoare