Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara orhidee

780.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara orhidee

 Coroana funerara orhidee verde si orhidee alba reprezinta un aranjament solemn si delicat pentru a aduce un ultim omagiu unei persoane dragi sau pentru a transmite cele mai sincere condoleante celor dragi sau apropiati.

 Este o magnifica coroana funerara in tonuri de pastel. Tonurile sale calduroase ne vor duce cu gandul la caracterul minunat, de exceptie al persoanei care a trecut in nefiinta.

 Aceasta coroana maiestuoasa cu cele mai rafinate orhidei in nuante de verde si de alb este cea mai pretioasa alegere pentru ca tu sa transmiti cele mai frumoase mesaje de iubire eterna.

 Delicatete si eleganta sunt cuvintele de ordine pentru cea mai frumoasa coroana funerara. O coroana funerara care te va ajuta sa aduci cel mai frumos omagiu persoanei defuncte, deoarece orhideile sunt cele care ne duc cu gandul la viata.

 In cele mai dificile momente, in care nu iti gasest usor cuvintele, lasa orhideile sa vorbeasca in locul tau. Daca cuvintele nu reusesc sa transmita emotii, florile vor reusi din plin. Coroana funerara cu orhidei va aduce un plus de reconfort familiei persoanei care a decedat, te va ajuta sa omagiezi asa cum trebuie un prieten din trecut si va consola familia sa, transmitand sentimente de respect si de apreciere.


Produse Asemanatoare