Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara rotunda rosie

682.50 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara rotunda rosie

 Adu un plus de pace si de liniste serviciilor funerare, alegand un aranjament funerar rotund trandafiri rosii si minirosa rosie. O compozitie florala magnifica bazata pe cele mai frumoase flori care va aduce un plus de maiestuozitate ceremoniei.

 Cel mai emotionant omagiu adus unei persoane foarte speciale! Acest Aranjament funerar rotund trandafiri rosii si minirosa rosie reprezinta cel mai special si cel mai frumos omagiu, care sta drept marturie pentru aprecierea, gratitudinea si iubirea vesnica. Dar in acelasi timp, repreznta cea mai dulce expresie a simpatiei care va aduce un plus de confort si care va aduce un plus de speranta celor care participa la funeralii.

 Un aranjament care respira o atmosfera de gratie si de dulce seninatate pentru a comemora asa cum trebuie o viata traita cu caldura si cu cea mai mare gentilete. Trandafirii rosii clasici si minirosa rosie sunt pusi magnific in valoare de un pat de verdeata pentru a crea cel mai impresionant aranjament. Este deci o prezentare calduroasa si reconfortanta care aduce un ultim omagiu respectuos, plin de frumusete si de gratie. Oamenii din jur il vor aprecia cu siguranta!

 Cea mai frumoasa modalitate de a onora viata persoanei defuncte!


Produse Asemanatoare