Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din trandafiri si anthurium

650.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara din trandafiri si anthurium

 Puritate, umilinta si inocenta sufletului. Aceasta magnifica coroana pe baza de trandafiri albi pusi in valoare de anthurium in nuante de rosu reflecta lumina si speranta gratie celei mai frumoase dispuneri bazata pe florile de anthurium in mijloc, pusi in valoare cel mai bine de trandafirii albi si de frunze si de ramurele verzi.

 Este un aranjament mare clasic sic, in nuante de alb si de rosu, foarte emotionant, datorita celor mai subtile combinatii.

 Pentru o viata umila s puritatea sufletului. Pentru tot ce e mai bun din fiecare dintre noi. In aceasta magnifica coroana funerara, foarte eleganta, mesajul este transmis prin intermediul magnificilor trandafiri albi, dispusi in mod gratios pe un ocean de verdeata.

 Aceasta coroana funerara este grandioasa si simpla in acelas timp. Are cele mai frumoase asocieri de culori, de flori si de mesaje sau simboluri. O profunzime a sentimentelor pure si admiratie.

 De asemenea, aceasta coroana funerara este o gradina grandioasa pentru a exprima cele mai sincere condoleante. Pentru ca cele mai frumoase clipe si amintiri nu vor disparea niciodata. Si pentru ca amintirile noastre impreuna sunt numeroase si pline de clipe exceptionale si plecarea ne-a lasat un gol imens in suflet. O adevarata oda adusa eternitatii.


Produse Asemanatoare