Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din trandafiri albi

590.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara din trandafiri albi

 Coroana funerara trandafiri albi reprezinta cel mai elegant si cel mai maiestuos aranjament pentru un ultim Adio. Este deci cea mai buna alegere pentru a exprima cele mai sincere condoleante.

 O compozitie care respira puritate si care este o adevarata linistire pentru suflet. Un „nor” de trandafiri albi pusi in valoare de verde care stau drept marturie pentru tandrete si reconfort, pentru o persoana cu adevarat magnifica.

 Trandafirii albi sunt blande si emotionante amintiri ale unei prietenii sincere si emotionante. Sau ale unei fiinte foarte apreciate, iubite si admirate.

 Coroana funerara trandafiri albi este de o eleganta si de o puritate sobra si delicata, pentru ca tu sa iti transmiti iubirea, prietenia, respectul, aprecierea, sustinerea si cele mai emotionante mesaje.

 Coroana funerara trandafiri albi este deci cea mai maiestuoasa compozitie care imbina perfect tonurile de alb si de verde, un amestec de puritate si de energie. Eleganta liniilor si tonurile pure ale acestei coroane vor fi cu siguranta cea mai buna alegere pentru a aduce un plus de seninatate celor ramasi. Cea mai eleganta si mai linistitoare compozitie deci pentru a marturisi toate afectiunea ta. Cea mai buna alegere pentru a aduce un ultim omagiu celor mai importante persoane din viata ta.


Produse Asemanatoare