Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din trandafiri galbeni

619.50 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara din trandafiri galbeni

 Aceasta coroana funerara trandafiri galbeni in nuante blande si pastelate va sta drept marturie pentru intreaga afectiune pe care i-o porti persoanei defuncte. O realizare rafinata si eleganta pentru un  omagiu demn si sincer.

 De asemenea acest model de coroana funerara cu trandafiri galbeni si cu ramurele de brad traduce tandretea si finetea prin intermediul trandafirilor galbeni.

 Timpul nu inseamna nimic. Timpul ii aduna mereu laolalta pe cei care se iubesc. Deci aceasta coroana pe baza de trandafiri galbeni este un semn al eternitatii si al sentimentelor fara sfarsit datorita verdetii care completeaza de minune nuanta de galben.

 Cu ajutorul aceste frumoase coroane funerare deci iti vei putea exprima afectiunea, simpatia, respectul si aprecierea. Dar si sinceritatea sentimentelor si regretele pentru o viata care s-a scurs prea repede. Este o compozitie foarte stilata, eleganta si plina de caracter pentru o persoana exceptionala. Vei reusi astfel si sa iti exprimi alte sentimente precum gratitudinea si admiratia eterna. Dar si faptul ca ai fost privilegiat sa cunosti o asemenea persoana.

 O raza de soare eterna pentru a insoti persoane decedata pe ultimul drum, cu trandafri galbeni si ramurele de brad, pentru a forma un pod delicat si luminos inspre eternitate

 

Trandafiri galbeni 60 buc

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni: 110x40 cm


Produse Asemanatoare