Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara garoafe si centru din trandafiri albi

380.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara garoafe si centru din trandafiri albi

 Iata o coroana funerara extraordinara, colorata si luxurianta, cea mai frumoasa alegere si declaratie a celor mai sincere condoleante. Dar si cea mai emotionanta alegere, care ii va consola pe cei din familie sau pe prietenii care au ramas.

 Este cel mai frumos amestec de flori vibrante, in cele mai frumoase nuante, sublimate de verdeata luxurianta. Dar este in acelasi timp, cea mai glorioasa celebrare a vietii, in nuante puternice si pline de speranta pentru a inspira amintirile frumoase ale timpului trecut.

 Va crea o impresionanta expresie de neuitat, de simpatie in timpul servciului funerar. O maniera extraordinara de a oferi respectul unei persoane apropiate sau foarte apropiate, un omagiu glorios. Dar in acelasi timp, si o coroana funerara cu cele mai fermecatoare si incarcate de simboluri flori pentru o fiinta ce va fi pretuita si apreciata pentru totdeauna.

 Un aranjament care debordeaza de frumusete si care ofera reconfort, pace si liniste familie si prietenilor apropiati. O superba creatie pentru a simboliza iubirea si prietenia, dar si afectiunea ce o porti persoanei ce a trecut in nefiinta. Evoca de minune seninatatea si iubirea in tmpul serviciului funerar. O excelenta comemorare, un magnific omagiu adus unei persoane care te-a marcat ca nimeni alta. 

 

Garoafe rosii 40, trandafiri albi 20

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 120x 70 cm


Produse Asemanatoare