Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara garoafe si trandafiri albi

380.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara garoafe si trandafiri albi

 O iubire neconditionata, o dragoste care nu se va stinge niciodata sau o prietenie care nu se va stinge niciodata. Aceasta coroana funerara garoafe rosii si 40 de trandafiri albi este compusa din cele mai delicate flori- garoafe rosii si trandafri albi, veritabile simboluri ale atasamentului, completate de o verdeata fina si armonioasa.

 In acest fel, vei exprima de minune ca persoana care tocmai a trecut in nefiinta va ramane pentru totdeauna in gandurile si rugaciunile tale.

 Cu aceasta coroana funerara garoafe rosii si  trandafiri albi vei reusi sa apreciezi si sa pastrezi pentru totdeauna aminitirea persoanei dragi. Cele mai magnifice flori care vor atinge inimile tuturor cu frumusetea lor linistitoare si maiestuoasa in acelasi timp.

 In acelasi timp, aceasta coroana funeratra garoafe rosii si trandafiri albi este cea care va aduce un omagiu sincer unei persoane de exceptie. Un simbol al profundei admiratii si respectului pe care il vom avea pentru totdeauna.

 Reprezinta cel mai elegant si mai frumos omagiu adus unei vieti bogate si radiante. Un superb amestec de flori, datorita caruia serviciul funerar va fi mai impetuos si mai maiestuos si care va aduce cel mai emotionant omagiu unei persoane speciale. cea mai buna alegere, fara doar si poate.

 

 

Trandafiri albi 20 fire, Garoafe rosii 40

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 110x 65 cm


Produse Asemanatoare