Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara din garoafe

240.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara din garoafe

 Afectiunea ta si compasiunea ta vor fi exprimate de minune prin intermediul acestei coroane funerare cu garoafe rosii in nuante puternice care se afla in contrast cu verdele viu de la verdeata.

 Magnificele garoafe rosii si verdeata simpla au reusit sa creeze o coroana funerara memorabila magica si memorabila in acealasi timp. Cu aceasta coroana funerara colorata vei aduce cel mai frumos omagiu fiintei dragi. Iti vei exprima astfel in cel mai delicat mod cu putinta sentimentele.

 Garoafele sunt cele care simbolizeaza atat doliul etern, cat si iubirea sau fidelitatea. Iar coroana funerara garoafe rosii va veni cu un plus de forta si intelepciune pentru a sti ca zilele ce vor veni vor fi mai bune. Un arajament in culorii vii, dar un aranjament linistitor in acelasi timp. Este o dulce expresie a simpatiei care va veni cu un plus de confort si va oferi speranta la serviciile funerare.

 Alegerea perfecta pentru a-ti exprima asa cum trebuie cele mai sincere condoleante. Cea mai frumoasa modalitate de a onora viata defunctului! Va exprima iubirea profunda, atat prin simbolistica florilor sale, cat si prin forma sa. Este deci cea mai buna alegere pentru cei mai apropiati, fara doar si poate.

Flori folosite: Garoafe rosii

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 110x65 cm

 

Cuvinte Cheie

coroana funerara garoafe rosii


Produse Asemanatoare