Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara inima din garoafe

750.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara inima din garoafe

Aceasta coroana funerara inima garoafa este o magnifica compozitie care va transmite condoleantele si afectiunea ta asa cum trebuie. Va fi cel mai bun reconfort pentru cei indurerati in aceasta perioada trista si dureroasa a doliului. Eleganta sa si forma sa speciala de inima fac din ea cea mai frumoasa coroana funerara inima garoafe, cea mai buna alegere atunci cand vrei sa evoci cel mai senin sentment de speranta divina.

 Iata deci cel mai special aranjament de flori si de verdeata,  un omagiu exceptional adus unei vieti traite in bucurie, in iubire si veselie.

 Este o expresie memorabila care va fi extrem de apreciata in timp ce persoana defuncta va fi dusa pe ultimul drum. Cea ma buna expresie, in orice caz, a iubirii eterne.

 Exprima-ti deci cele mai sincere condolente prin intermediul celei mai speciale si mai magnifice coroane funerare in aceasta perioada de tristete si de pierdere. Este cea mai dulce expresie a simpatiei care va aduce confort si un plus de speranta cand persoana a trecut in nefiinta va fi dusa pe ultimul drum. Cea mai frumoasa modalitate de a onora viata persoanei defuncte.

 O excelenta alegere deci intr-o paleta de culori care reflecta preferintele persoanei care a trecut in nefiinta care va veni cu un plus de solemnitate, care va fi cu siguranta pentru foarte mult timp inscrisa in memorie si apreciata.

 

Garoafe albe si rosii : 220 fire

Verdeata

Panglica inscriptionata

Dimensiuni : 120x 80 cm

Cuvinte Cheie

coroana funerara inima garoafe


Produse Asemanatoare