Plati Securizate
Transport Gratuit
Felicitare Cadou
Livrare in 3 ore
Garantie 100%
Alege un cadou
Lasa o Recenzie

Coroana funerara orhidee cymbidium

670.00 LEI
Livrare Bucuresti-Ilfov

Descriere Coroana funerara orhidee cymbidium

 Coroana funerara din orhidee reprezinta  cel mai incantator si cel mai minunat omagiu pe care il poti aduce unei persoane dragi care a trecut in nefiinta.

 O coroana impresionanta care vine cu urari de pace si de reconfort, un superb omagiu si un magnific simbol al unei vieti eterne si al unei dulci seninatati.

 Aceasta coroana funerara din orhidee este un aranjament plin de gratie si frumusete pentru a aduce un ultim omagiu persoanei defuncte care este dusa pe ultimul drum. Are o armonioasa eleganta rafinata care ofera caldura si reconfort.

 Coroana funerara din orhidee cymbidium este deci cea mai eleganta si cea mai sofisticata modalitate de a omagia cel mai frumos viata persoanei care tocmai a trecut in nefiinta.

 Florile in nuante de roz, in contrast perfect cu nuanta de verde reprezinta o expresie minunata de simpatie si de tristete, foarte originala si foarte placuta ochiului pentru a celebra o viata care tocmai a ajuns la final. Un aranjament indraznet care atrage privirile cu nuantele sale de roz, un ajutor bine venit in timpul servicului funerar. Un amestec fabulos si luxos, elegant si luxuriant de orhidee si de verdeata pentru a crea o sublima modalitate de onora o viata care a fost traita la maximum.


Produse Asemanatoare